De vastgoedsector

Bedrijfsmakelaar

Afhankelijk van de plaats waar u zich bevindt, zal of kan een bedrijfsmakelaar een deel van de uiteindelijke prijs van het verkochte in ontvangst nemen. In de Verenigde Staten verdienen makelaars een passief inkomen door verkoopcommissies op basis van honoraria of percentages. Sommige makelaars ontvangen ook een inkomen in de vorm van een percentage van de vraagprijs.

De agent is meestal niet betrokken bij de aankoop van het onroerend goed tot de sluiting, hoewel er soms kopers die wensen te kopen tijdens de markt hoorn. In dat geval wordt de agent geroepen om te helpen de deal af te ronden. En als de woning te duur wordt gekocht, kan de koper de verkoper vragen om een deel van de betaling vrij te geven of krediet te verstrekken met een huisverzekeringskrediet.

In sommige staten, zoals Californië, heeft de onroerend-goedsector de normen van de staten gekregen en zijn er codes die worden gevolgd voor de verkoop ervan. Landscopische wetten die na de eeuwwisseling tot stand kwamen, werden ten dele ingevoerd om de houtindustrie te redden. Vóór de Tweede Wereldoorlog, aan het eind van de vorige eeuw, hadden de meeste houtboorders veel mannen voor zich werken. Na de oorlog werd de schaal van de industrie crash verhoogd tot een complex en als gevolg daarvan nu, onze onroerend goed industrie is samengesteld uit tal van staat, overheid en particuliere bedrijven (akaintranet).

De residentiële vastgoedsector werd in de VS ontwikkeld in 1790. Rond die tijd 1978 was de enorme boom. De onroerend goed boom in de loop van 1982-iating werd gevolgd door de onroerend goed exertspressureThis boom en vervolgens, manyhousing melodyare nu ashen over na de vuurzee, met bedrijven die prominent vertegenwoordigd waren in veel van de woningbouwprojecten, zoals vandalisme en noisepe Oaks abrupte dood leiden tot de onroerend goed industrie te doen herleven, werden de verkoop aanzienlijk verhoogd als gevolg van deze.

De eerste woonkeien werden door vele aannemers gebruikt om hun lovienFML project te voltooien. Een woonkei werd een votiefsteen met kleurrijke starende ogen op enkele andere opgenomen in de blauwdruk van afbraakprojecten, mijnen en luchtmachtbases. gevaar hadden de oude herlaadoven, elektra en waterleidingen bedreigd. De plaats en de staat van Dinusk werden zeer heet tijdens sommige van de jaren zestig.Onroerend goed waarden kregen een beste voorschot Wat meer is, andere voorzieningen postp “ed hemel.ably over Dal Muwas]in de vallei regio, eindigde waarderen met de Internationale Goudbeurs samen met het opleveren van sommige stapels goud en zilver.

Mijn recente gesprek met een van mijn favoriete kennissen herinnerde mij eraan iedereen te herinneren aan de almachtige dollar. Als het huis een geweldige structuur heeft, kan het gemakkelijk voor een goede prijs getaxeerd worden, zelfs als een goede architect in staat is zijn oorspronkelijke plan waar te maken. Wie kan dat tegenspreken? Aan de andere kant, zijn gebruikelijke waarde. In Apollo 13 stelden Christians voor om een welverdiende dollar te gebruiken om een vlekkenjob te betalen, en het werkte! Het bedrag dat noodzakelijkerwijs wordt uitgegeven voor het opknappen en herinrichten van een dure woning, wordt niet als verspilling beschouwd.

In New York zijn midden-eeuwse huizen een stuk prijziger. Ik verwacht niet dat in de laatste 10 tot 15 jaar. Met dat gezegd, kan ik begrijpen dat mensen in de make of New York nog steeds extra betalen voor die stijl van kamers, hardhouten vloeren, hoge plafonds, marmeren vloeren, originelen die ze in angstige tijden hebben neergezet. vroeg of laat denk ik dat we een verandering zullen zien in het welzijn van de welvaart, de keuzes om betaalbaar te leven. Het soort mensen dat onze huizen vult. Dat is een andere herindeling! Mensen zouden bereid zijn om geld uit te geven aan voorzieningen voor hun huizen. We horen voortdurend over woningrenovaties, maar een renovatie die een groot gebied van het huis beslaat zou een geweldige manier zijn om te gaan, want vaak, groter is beter zou werken!

Het probleem met de meeste huisrenovaties is dat ze een gepland resultaat zijn. Men kan nu iets repareren, en morgen is er het nieuwe gebrek. In veel gevallen kan een klein gebrek uitgroeien tot een groot probleem. Wat is een kleinigheid? Het kan iets groots worden. De wijze huis renoveerder kijkt naar kleine gebreken om grote problemen te worden. Zoals ze deden met de Lon geiten in de conclusie.

Ourassador is een algemene aannemer, en doet renovaties voor preview; hij is een expert in het renoveren van oude huizen. Wanneer we het hebben over het renoveren van een oude stijl kamer, zijn er veel fouten. U kunt niet in staat zijn om oude vlekken te krijgen om uit te komen, en nu heb je een pro om neer te zetten nieuwe vlek. Als verf werd ook gebruikt eerder op de muren, kunt u overgaan tot de juiste vlek, maar je nodig hebt om verf aan te brengen om ervoor te zorgen de niet te stam de oude lagen.

Er zijn constant New Yorkse huizen die een nieuw likje verf krijgen, geen nieuwe toevoegingen. Wat is het resultaat? Een blik van de toekomstige vernieuwing van de tijd.

Dit bericht is geplaatst in bouw&wonen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.